Recreanten commissie

Recreanten commissie

Even voorstellen; wij, Thijs, Maria, Lucienne, Yvonne en Marielle zitten in de recreantencommissie. De recreanten zijn een heel belangrijke groep leden voor onze club. De commissie heeft als doel de recreanten te vertegenwoordigen en er voor ze te zijn. Het gaat om tennissen, tennis plezier, mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. En om iedereen zich thuis te laten voelen op de club en dat je naast het daadwerkelijke tennis ook naar de club komt om te kijken naar wedstrijden, mensen te ontmoeten of gewoon voor een hapje en een drankje. 

We hebben dit jaar al een aantal goede evenementen op de planning staan, zoals de clubkampioenschappen, een mooi zomertoernooi, de Davis Cup voor sponsoren en vrijwilligers en iedere eerste vrijdagavond van de maand de Funky Friday Toss. Hou de kalender op deze site in de gaten!

De recreantencommissie kan niet zonder vrijwilligers, gelukkig zijn er voor een aantal evenementen al enthousiaste mensen gevonden, maar alle hulp is welkom.Heb je vragen, leuke ideeën of wil je ons ondersteunen, neem contact op en e-mail naar [email protected].

We zien je graag bij één van de evenementen.

Thijs Berntsen, Maria Freiria, Lucienne Paap, Yvonne Ribourdouille & Marielle Peet