Recreanten commissie

Wie zijn wij?

Van links naar rechts : Robert Smit,  Judith Booms en Joyce Möllmann- van Toornburg

Wat doet de recreanten commissie?

De recreant is een belangrijke groep binnen de Tennisclub Zandvoort. De commissie heeft als voornaamste doel er voor de recreanten te zijn en ze goed te vertegenwoordigen. Het, samen met vrijwilligers,  organiseren van toernooien, evenementen en activiteiten voor alle recreanten (niet zijnde  trainingen en competitie) is ons belangrijkste uitgangspunt.

Het gaat om tennissen,  tennisplezier, mensen ontmoeten en grotere verbondenheid krijgen met de Tennisclub Zandvoort.  Zodat iedereen zich thuis voelt op de club en naast het werkelijke tennis, naar de club gaat om te kijken naar wedstrijden, mensen te ontmoeten of gewoon om wat te komen drinken of eten.

De recreanten commissie kan niet zonder vrijwilligers, gelukkig zijn er voor een aantal activiteiten al  enthousiaste mensen gevonden, maar alle hulp is welkom.

Heb je vragen, leuke ideeën of wil je ons ondersteunen, neem contact op via een e-mail naar recreanten@tc-zandvoort.nl

We zien je graag bij één van de evenementen!

info@tc-zandvoort.nl