Even voorstellen

Cees Faber (Voorzitter)

Ik woon in Bentveld met mijn vrouw Susan en onze 3 jongens Finne, Floris en Valentijn. We zijn een aantal jaren geleden met het hele gezin lid geworden. Wat ik waardeer aan onze vereniging is de combinatie van de gemoedelijke sfeer naast de baan en in het clubhuis enerzijds en het hoge nivo tennis en fanatisme op de baan anderzijds.

Ik ben ooit zelf begonnen toen ik als 12 jarig jongetje naar het zuiden van het land verhuisde. Als snel was ik niet meer van de baan weg te slaan en ik hing bijna dagelijks op de club rond. Nu heb ik weer wekelijks les en wordt stevig door Dick en Andrea onder handen genomen. Met name mijn topspin backhand is nog een zorgenkindje.

Ik heb erg veel zin in om er met de rest van het bestuur de schouders onder te zetten. Er zijn genoeg uitdagingen in het verschiet!

 


Joyce Möllmann - van Toornburg (Recreanten commissie)

Mijn naam is Joyce Möllmann-van Toornburg, woon in Heemstede maar ben geboren en opgegroeid in Zandvoort. Van jongs af aan ben ik lid geweest van Tennisclub Zandvoort. Tennis heeft in mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld, de club met al zijn facetten was als kind een tweede thuis voor mij. Rond mijn 18e ben ik gestopt met tennis vanwege studie, verhuizing naar Haarlem en interesse voor andere sporten zoals golf en softbal.  

In 2015 ben ik weer lid geworden en merk dat ik weer erg veel plezier uit het tennissen haal. Zowel het tennisspel als het clubleven, geeft dat ik met veel enthousiasme op de club aanwezig ben. Kijken naar-en meedoen met de clubkampioenschappen en toernooitjes en de gezelligheid die het met zich mee brengt is een belangrijk aspect van het sporten.

De recreatieve senior speler is een grote en belangrijke groep binnen onze vereniging. De recreanten commissie is  er voor deze gehele groep spelers. We organiseren gedurende het seizoen allerlei evenementen. Heeft u vragen, ideeën, wilt u meedenken of helpen, mail ons via [email protected]. Tot snel op de club!

 


Ronald de Zoete (Technische commissie)

Mijn naam is Ronald de Zoete, woon in Aerdenhout en ben nu ruim 4 jaar lid. Ik ben getrouwd met Kristel. Onze zoon Julian is 8 jaar oud en speelt nu 2 jaar tennis. Kristel speelt mee in een leuk team op de zondagmiddag. In 2011 zijn wij hier naartoe verhuisd. Toen werd ik nog niet direct lid maar wist Dirk Jan Bos mij ergens eind 2013 over te halen om “voor” te spelen voor het 2e herenteam op de zaterdag. Sindsdien speel ik met veel plezier mee in dit knotsgekke team.

Tennis zit al mijn hele leven in mijn bloed. Dat begon bij de ouders van mijn vader die in Driebergen het tennispark Manager Cats beheerden. Als klein jongetje heb ik daar leren tennissen en heb ik jarenlang competitie gespeeld en in het hele land toernooien gespeeld.

Na een lange periode in de Technische Commissie bij mijn vorige club was ik er opeens helemaal klaar mee in 2010. Echter, toen ik bij de TC Zandvoort kwam spelen, de mensen leerde kennen en hoorde wat voor een mooie club dit is besloot ik me in te zetten voor de Technische Commissie binnen het Bestuur.

Er is een hoop te doen in de komende jaren. Ik wil me daar graag voor inzetten en zie jullie graag allemaal op of rond de baan om kennis te maken, een balletje te slaan of een drankje te drinken.

 


Martine Paap (Jeugd commissie)martine

Ik ben Martine Paap, woon in Zandvoort, en heb 3 enthousiast tennissende kinderen: Mees, Ties en Roos. Dit enthousiasme zorgt er voor dat ik regelmatig op de club vertoef en elke tennishal en elk park in de nabije en verre omgeving wel een of meerdere keren bezocht heb. Misschien dus wel een voor de hand liggende stap om nu mijn steentje bij te dragen en me specifiek in te zetten voor de jeugd binnen de TC Zandvoort.

Sinds kort ben ik voorzitter van de Jeugdcommissie en in die hoedanigheid ook lid van het bestuur van TC Zandvoort. De jeugd is een hele belangrijke en grote groep binnen de vereniging en samen met de andere leden van de JC gaan we de jeugd nog beter op de kaart te zetten, dit geldt voor de grote groep recreatieve spelers maar natuurlijk ook voor de groep prestatieve tennissers. De World Tour - met de balkleuren rood en oranje - is sinds een paar jaar uitgegroeid tot een volwaardige competitie voor de jongste spelers en heeft als doel kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het tennisspel. Bij de "Tennniskids groene competitie" en de voorjaarscompetitie (gele bal) is TC Zandvoort traditiegetrouw sterk vertegenwoordigd. De TC Zandvoort weet al jaren lang de meest talentvolle spelers uit de omgeving aan trekken, mede door de goede reputatie van de tennisschool.

 


Su Yin Timp (Secretariaat)

Ik ben Su Yin Timp-Gan, woon in Aerdenhout met mijn man Piet-Hein Timp. Wij hebben een zoon en twee dochters, waarvan er nog eentje thuis woont. Ik tennis sinds 2018 bij TC Zandvoort en vorige maand ben ik gevraagd om de rol van secretaris van het bestuur op mij te nemen. Ik wil de vereniging graag op deze manier beter leren kennen en samen met de andere enthousiaste bestuursleden inzetten voor deze mooie club. Ik hoop dat we binnenkort weer veel gezellige activiteiten kunnen organiseren op en rond de baan. Ik heb er zin in!

 


Peter Walter (Penningmeester)

Mijn naam is Peter. Ik woon in Heemstede met mijn vrouw Nynke Dethemers en mijn dochters Dyde en Yfke. In 2017 zijn we met het hele gezin lid geworden van Tennisclub Zandvoort. Het verenigingsleven spreekt mij zeer aan en zeker een club als Zandvoort waarbij naast toptennis ook ruimte is voor de recreatieve tennisser. Verenigingen kunnen niet voortbestaan zonder de inzet van vrijwilligers, ieder met zijn of haar expertise. Mijn kennis ligt met name op het financiële vlak en sinds november 2019 zet ik me voor de club in als penningmeester.