Racketavond

Bijna iedere donderdagavond is er racketavond op de club. We beginnen op 12 april 2018 en de laatste avond is op 18 oktober 2018. Er worden dubbels en mixen van een halfuur gespeeld. Aanvang eerste spelronde is om 18.00 uur.

Voor wie:

De racketavond is een leuke ongedwongen avond om andere leden te leren kennen. Je wordt op sterkte ingedeeld - dus alle senioren kunnen meedoen!

Hoe werkt het:

Je kunt gewoon binnenlopen, van tevoren aanmelden hoeft niet.

Lever je pasje in bij de organisatie (Harry, Rob en Tineke en voor de nieuwe leden Evaline) en je wordt de volgende ronde ingedeeld. Op de indeel tafel zie je precies op welke baan en met wie je speelt. Heb je na een paar potjes geen zin meer dan keer je je pasje om en wordt je niet meer ingedeeld voor de volgende ronde.

Kijk op de kalender voor de speelavonden 2018 vanaf 18.00 uur.

Wil je af en toe helpen bij het indelen van een racketavond - vul dan dit formulier in - geef even aan wanneer je kan.