TGIF Racketavond

De racketavond is er elke vrijdag avond vanaf 19.00 uur in de periode van 2 april (onder voorbehoud) t/m 24 september.

Alle senioren kunnen vrijblijvend meespelen tijden de vernieuwde en bruisende Thank God it’s Friday Racketavond. Na een week hard werken is het tijd voor sport én gezelligheid. Dus kom op deze vrijdag avond om je weekend goed te beginnen en laat je verrassen.

De indelersgroep zal per avond variëren, en zo ook de spelers. Aanmelden hoeft niet, elk half uur starten er nieuwe wedstrijden. Nieuwe leden zijn van harte welkom om op deze manier kennis te maken met andere leden. Heb je totaal nog geen tennis ervaring? Dan is het aan te raden om eerst les te volgen via de tennisschool.