Racketavond

Racketavond – Donderdagavond 18.30-21.30 uur

Het team van indelers is elke donderdag van 18.30-21.30 uur beschikbaar om de partijen in te delen.

De vaste indelers zijn (van links naar rechts): Tineke Stapel, Rob de Graaf, Anneke Dreyer en Harry Huppelschoten. De indelers zijn te vinden bij mooi weer op het terras bij baan 1 en bij minder weer aan de stamtafel in het clubhuis.

De racketavond is voor iedereen vanaf 17 jaar en voor elk niveau. Kom eens langs en ervaar hoe deze avond verloopt.

Het is een mooie manier om leden te leren kennen en leuke partijen te tennissen. Een goede gelegenheid om je vrienden uit te nodigen om ook eens mee te spelen tijdens deze avonden.

Er worden elk half uur dubbels/mix partijen gespeeld.
Je kunt op elk moment van de avond binnen lopen, ook na 20.00 uur.
Aanmelden van tevoren hoeft niet.
Lever je pasje in bij de indelers en je wordt de volgende ronde ingedeeld.
Op de tafel zie je op welke baan en met wie je speelt.
Wil je na een aantal partijen niet verder spelen keer dan je pasje om; je wordt niet meer ingedeeld voor de volgende ronde.

Wil je een avond helpen met indelen, kom langs of meld je aan bij de indelers of via de mail: [email protected].

De racketavond start op 4 april en zal tot eind oktober gehouden worden, zie de agenda voor de exacte data.