Racketavond - elke donderdag avond vanaf 18.30 uur

Racketavond – Donderdagavond 18.30-21.30 uur

Racketavond nieuwe stijl

De racketavond is elke donderdag avond vanaf 18.30 uur in de periode van 16 april (onder voorbehoud van competitie) t/m 24 september.

De nieuwe stijl houdt in dat we meer gaan indelen op speelsterkte om zo leukere partijen te spelen en meer leden naar de baan te krijgen tijdens de racketavond.

Nicole Schaepman en Harry Huppelschoten zorgen voor de indeling.

Algemeen geldt onderstaande:

• De racketavond is voor iedere senior speler, voor elk niveau.
  • Aanmelden hoeft niet, elk half uur starten er nieuwe wedstrijden.
  • Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen op deze manier kennismaken met andere leden.
  • Als je nog geen tennis ervaring hebt is het aan te raden eerst les te volgen bij de tennisschool en daarna bij de racketavond aan te sluiten.
  • Je wordt ingedeeld op speelsterkte.
  • Competitie spelers en/of spelers met een hogere speelsterkte zijn van harte welkom. De indelers zullen hiermee rekening houden en je zo veel mogelijk indelen met je teamgenoten of spelers met dezelfde speelsterkte.
  • Je kunt ook als koppel of team een ander aanwezig koppel of team uitdagen. Spelers die je anders misschien anders niet zo snel zou tegenkomen op de baan.
  • Maak je wensen kenbaar bij de indelers, zij staan open voor opties.
  • De laatste donderdag van de maand is er een thema racketavond met extra's. Houd de website en de agenda in de gaten.