Clubkampioenschappen 26 juni - 4 juli

Het eerste echte grote evenement komt eraan: de Clubkampioenschappen van TC Zandvoort 2021! De Clubkampioenschappen gaan van start op zaterdag 26 juni en eindigen met het finaleweekend op zondag 4 juli. Deelname kan in diverse categorieën: dames enkel, dames dubbel, heren enkel, heren dubbel en de mix. 
Zoals jullie weten bestaat TC Zandvoort in 2021 70 jaar! Dit jaar presenteren wij dan ook met trots een nieuwe categorie: de 70+ met alleen dubbel onderdelen. Het enige onderdeel op basis van leeftijd. De kosten voor deelname per onderdeel bedragen per persoon €5.
Let op: hoe meer onderdelen, hoe meer beschikbaarheid is vereist om te kunnen spelen.    

Schrijf snel in viaToernooien | Toernooi.nl    
Inschrijving sluit op 20 juni (er zijn eventueel ook inschrijfformulieren bij Harro)!   

Mocht de link niet werken: ga naar www.toernooi.nl, vervolgens op Toernooien klikken, dan zoeken op Zandvoort en tenslotte op inschrijven klikken OF kopieer de link in de browser: https://www.toernooi.nl/find?Q=zandvoort&DateFilterType=0&StartDate=2021-05-15&EndDate=2022-05-29&Distance=15&SportID=0&page=1  

Omdat we het 70-jarig jubileum van onze vieren, beginnen de CKS 2021 op vrijdag 25 juni om 19.00 uur met een feestelijke opening in 70’s Style. Om 19.00 zijn alle leden van harte welkom voor een gezellig hapje en een drankje maar … als deelnemer van de clubkampioenschappen kun je ook meedoen aan de Tennis Intensief Clinic verzorgd door de Tennisschool. Een avond voor elk wat wils! 

Dus noteer de data, schrijf in en doe mee!