Tenniskampen

IMG_8758

De tenniskampen worden georganiseerd door de trainers van Zandvoort. De kampen bestaan uit vooral veel tennistraining en natuurlijk ruimte voor andere leuke activiteiten. Centraal staat echter het verbeteren van het tennisniveau, met minimaal 3 uur tennistraining per dag.

Wanneer:

In 2019 organiseert Tennisschool Zandvoort 2 Jeugd tenniskampen:

1. Jeugd tenniskamp I - Meivakantie
  2. Jeugd tenniskamp II - In de zomervakantie van 19 augustus t/m 23 augustus - van 9.00 tot  17.00 uur

Voor wie:

Alle 2 de kampen zijn voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar - iedereen is welkom van beginners t/m wedstrijdspelers

1. Jeugd tenniskamp I - voor alle jeugdleden van TC Zandvoort.
  2. Jeugd tenniskamp II - voor iedereen, dus ook voor kinderen die geen lid zijn van TC Zandvoort.

Inschrijven:

Schrijf je in via het aanmeldformulier
Bij inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Informatie en kosten:

• Jeugd tenniskamp I - in de meivakantie - kost 120 Euro per kind
  • Jeugdkamp II - in de zomervakantie - kosten ieder 275 Euro per kind, 300 Euro voor kinderen die geen lid zijn van T.C.Zandvoort

Bekijk foto's van voorgaande tenniskampen onder Jeugd/Fotoboek