Sponsor

 

Gebr. Griekspoor B.V. is sponsor van Tennisclub Zandvoort. Hierbij een korte kennismaking:2013 griekspoor logo

Overheden, aannemers en constructiebedrijven vinden al sinds 1968 de weg naar Gebr. Griekspoor BV in Nieuw-Vennep, een van de veelzijdigste aannemingsbedrijven Grond- weg- en waterbouw in de Haarlemmermeer.

Van oudsher vormen wegwerkzaamheden en onderhoud van sloten, vaarten en waterpartijen de kern van Gebr. Griekspoor BV’s ondernemingsactiviteiten. Deze activiteiten zijn inmiddels flink uitgebreid met o.a.: plaatsing van verkeersborden, aanleg en onderhoud van speelplaatsen en onderhoud aan bruggen. Maar ook met specialistische werkzaamheden zoals: gritstralen en schoperen van staalconstructies en het coaten van hydrauliek-zuigerstangen.

Door deze ontwikkelingen doet vandaag de dag een grote variëteit aan bedrijven een beroep op Gebr. Griekspoor BV, waaronder constructiebedrijven en carrosseriebouwers.

Gebr. Griekspoor BV is een onderneming in beweging die doelgericht investeert in middelen en vooral mensen. In opleiding en begeleiding. In kennis en in vakmanschap. Medewerkers van Gebr. Griekspoor BV zijn dan ook deskundige gesprekspartners die volledig op de hoogte zijn met de actuele wet- en regelgeving. Gebr. Griekspoor BV onderhoudt bovendien een zeer uitgebreid kennis-netwerk. In de bedrijfsfilosofie van Gebr. Griekspoor BV staan kwaliteit, inventiviteit en diversiteit centraal, waardoor Gebr. Griekspoor BV u elk probleem volledig uit handen kan nemen, van start tot realisatie. Daarbij geldt onomwonden: Gebr. Griekspoor BV is pas tevreden als ú het bent!vrachtwagen griepspoor

Gebr Griekspoor Aannemingsmaatschappij BV

Postadres: Postbus 191, 2150 AD Nieuw-Vennep
Bezoekadres: Venneperweg 905 2152 MD Nieuw-Vennep
Telefoon: 0252 672 614
Fax: 0252 673 187 Mail: [email protected]
Internetsite: www.griekspoor.nl

Klik hier voor meer informatie over de sponsoringsmogelijkheden van Tennisclub Zandvoort

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

023-5737577

Tennispark de Glee

Kennemerweg 79
2042 XT Zandvoort
Nederland