Zaterdag 27 maart is het park weer open!

25 maart 2021

Vanaf zaterdag 27 maart kunnen we weer tennissen op de Glee! Leden kunnen vanaf vrijdag 26 maart 9:00 de ClubApp gebruiken om een baan te reserveren voor zaterdag.

Om samen te kunnen genieten van onze sport, is het wel van belang dat wij als leden van TC Zandvoort rekening met elkaar houden. Het afgelopen jaar heeft namelijk bewezen dat juist tennis veilig gespeeld kan worden wanneer corona-gerelateerde maatregelen van kracht zijn. We hebben op basis van de huidige maatregelen vanuit de overheid de richtlijnen voor TC Zandvoort aangepast (klik op onderstaande link).

Lees de richtlijnen om veilig te kunnen tennissen op TC Zandvoort

Belangrijk om direct te onthouden
:

• Momenteel is het alleen mogelijk om vrij te spelen. Dit betekent dat alle seniorenevenementen tot nader bericht zijn afgelast
  • Vrijspelen uitsluitend mogelijk op basis van online reserveren via de KNLTB ClubApp (download via de Apple App Store of Google Play)
  • Met uw online reservering verklaart u dat u geen corona-gerelateerde klachten heeft noch in afwachting bent van de uitslag van uw coronatest
  • Personen van 18 jaar en ouder houden onderling 1,5 m afstand
  • Desinfecteer uw handen voor en na uw bezoek aan het tennispark
  • De maximale speelduur is één uur
  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten
  • Toiletten en de AED zijn bereikbaar via het gangetje vanaf het terras bij baan 1

Alvast hartelijk dank voor het volgen van de richtlijnen! Laten wij er samen voor zorgen dat alle leden zich veilig voelen op ons mooie park.

Last but certainly not least: hartelijk dank aan onze groundsmen Cees en Edgar! Er is de afgelopen weken ontzettend hard gewerkt om de banen op tijd gereed te krijgen. Het resultaat mag er zijn, want de banen zien er echt fantastisch uit.