Woord van de voorzitter

10 februari 2020


Het is aftellen naar de opening van het nieuwe seizoen. Na weer verwend te zijn met verpletterend tennis van De Grote Drie tijdens de Australian Open, is het nu aan ons, ploeterende stervelingen, om het te laten zien op de baan. 

De voorbereidingen voor de opening van het park zijn in volle gang. Struiken zijn gesnoeid, bankjes geverfd, en gravel ververst. Het egaliseren en walsen van de banen zal de komende weken gebeuren. Ook u, betrokken lid, kunt uw steentje bijdrage op de Klussendag op zaterdag 21 maart. Cees Homoet, erelid en de MacGyver van de club zal u op die dag graag bij de hand nemen. Mocht dat net uw 2e linkerhand zijn, helemaal geen probleem, er is voor ieder wat wils. 

De officiële opening van het park vindt plaats op zaterdag 28 maart. Overdag wordt er getraind door de deelnemers van de voorjaarscompetitie, ’s avonds is het feest met live muziek. Ik hoop daar ook alle nieuwe leden te mogen verwelkomen in ons knusse en opgefriste clubhuis. De volgende dag, zondag 29 maart, is het ‘aanstamp’ toernooi.

Wij hebben er met het bestuur in elk geval weer ontzettend veel zin in het komend seizoen. 

Graag tot snel!

Uw voorzitter, 

Cees Faber

Nieuwscategorieën