Wilt u opzeggen? Dat kan tot 1 december

05 november 2018

Wij vinden het uiteraard jammer als u uw lidmaatschap wilt opzeggen, maar als u dit toch besluit dan moet u dit voor 1 december doen. U kunt dit doen door een email te sturen naar de ledenadministratie via [email protected]
U krijgt per kerende post een bevestiging. Geef alstublieft ook aan wanneer het één en ander nog niet duidelijk is, met betrekking tot studie of werk, dan kan de club daar wellicht rekening mee houden.
Bent u verhuisd, of heeft u een nieuw email adres of telefoonnummer, geef dit dan ook door via [email protected]

Beëindiging of wijziging van het type lidmaatschap dient vóór 1 december 2018 te gebeuren. Bij afmeldingen ná 1 december brengen we, conform de statuten, de contributie voor 2019 in rekening.