Vrijdag 4 oktober Oktoberfeest

06 augustus 2019

Vanwege de enthousiaste reacties op onze eerste clubavond hebben we besloten een tweede clubavond te houden. Aangezien deze in de maand oktober plaatsvindt is het thema van deze avond Oktoberfeest geworden.

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste volksfeest ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan 7 miljoen mensen bezocht. Er wordt gegeten, gedronken, gelachen en gehost dus alle reden om dit gezellige feest ook op onze club te laten plaatsvinden.

Zoals gebruikelijk wordt er vooraf getennist. Om 18.30 uur begint de racketavond en aansluitend tegen 21:00 uur gaat het Oktoberfeest beginnen.

Je mag je natuurlijk kleden zoals je wilt maar wat zou het schitterend zijn om traditioneel te gaan dus haal je dirndl jurk of lederhose uit de mottenballen. Degene die in de leukste outfit verschijnt wordt uiteraard beloond.

Kom naar de Glee en doe mee!!

De Recreantencommissie