Voorjaarscompetitie in september

25 april 2020


Het kabinet heeft aangekondigd het grootste gedeelte van alle maatregelen in de strijd tegen het coronavirus te verlengen tot 20 mei. Dat betekent dat de Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskidscompetitie niet kunnen starten in het weekend van 9 en 10 mei en dat het spelen van deze competities voor de zomer niet haalbaar is. De KNLTB heeft daarom besloten de Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskidscompetitie te verplaatsen naar het najaar. Of de competities in het najaar definitief door kunnen gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.   

De Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskidscompetitie worden gespeeld in de periode van de Najaarscompetitie, van begin september tot en met eind oktober. Klik hier voor de speeldata.  

Tenslotte heeft de KNLTB heeft besloten vooralsnog alle toernooien tot en met 14 juni te annuleren. Ondertussen is de bond bezig met het maken van een stappenplan voor het langzaam opstarten van toernooien in de 1.5 meter samenleving. 

Nieuwscategorieën