Vernieuwing Technische Commissie

05 december 2021


 Ronald de Zoete, namens de Technische Commissie (TC) 

 Onze geliefde tennisclub verandert, we evolueren, we leren en we vinden onszelf opnieuw uit. Mede aangestuurd door de huidige pandemie die impact heeft en, naar het lijkt, een definitieve plek opeist in onze samenleving en dus ook in ons tennissende leven. We hebben een groeiend aantal leden, straks een tennishal en, last but not least, is er wisseling van de wacht in deze Technische Commissie. Daar willen jullie graag over informeren.  

 Barth Alvenaar stopt met zijn werk voor de Technische Commissie. Barth is al jarenlang een vertrouwd gezicht op onze tennisclub. Hij heeft door de jaren heen als vrijwilliger veel bestuurlijk werk verricht en de laatste jaren veel betekent voor de TC. Op de achtergrond heeft hij bergen werk verricht wat veel mensen niet direct zien. Dat is niet erg, echter het moet wel gezegd worden. Barth was verantwoordelijk voor de gehele coördinatie van alle inschrijvingen voor alle competities en verantwoordelijk voor de coördinatie van de competities (m.u.v. de zondag). Barth, heel veel dank! Hopelijk blijf je betrokken bij onze mooie club en blijf je werken aan je slice backhand 😉. 

 En dan naar onze nieuwe Commissieleden. We zijn erg verheugd om Vanessa Raspoort en Dick Suijk welkom te heten in de TC. Naast Eric van der Maten en mijzelf voor de Eredivisie hebben we een sterk team van vrijwilligers die een hart hebben voor de club en graag iets willen doen. Vanessa zal verantwoordelijk zijn voor de dinsdag, donderdag en vrijdag competities. Ze speelt zelf actief mee op donderdag en zal met name bezig zijn om betrokkenheid te verhogen en als vraagbaak te dienen voor de spelers.  Voor de zondag zal Dick Suijk de TC helpen. Iemand technischer dan Dick vinden we nergens. Als een van de beste clubs van Nederland is zijn kennis onmisbaar om op dit niveau te blijven en te verbeteren. Iets waar hij zich voor in wil zetten. Van van harte welkom beiden! 

 Dit betekent dat we voor de zaterdagcompetitie op zoek zijn naar een nieuw gezicht. Wil je graag als vrijwilliger meehelpen in de organisatie van onze competities? Laat het ons weten als je interesse hebt via: [email protected]

Nieuwscategorieën