Update Eredivisie

08 juni 2018

Lexence Zandvoort bereikt de play-offs!

Al op dinsdag 5 juni bereikte Lexence Zandvoort door een 3 – 3 gelijkspel tegen Leimonias het play-off weekend van de Eredivisie Gemengd.Vanaf morgen gaat Zandvoort samen met ALTA, Leeuwenbergh en Naaldwijk strijden om de hoogste eer.

Titelverdediger Leimonias, gastheer van de play-offs, is uitgeschakeld en zal moeten toekijken welke club zich in 2018 landskampioen zal mogen noemen. Inmiddels heeft de loting uitgewezen dat Lexence Zandvoort morgen (zaterdag 9 juni) in de halve finale moet aantreden tegen het lastige Leeuwenbergh.

Op zaterdag 2 juni verloor Zandvoort nog met 2 – 4 van Leeuwenbergh……of één van de twee sterke heren dubbelaars van Leeuwenbergh op tijd hersteld is van een blessure en mee zal spelen is nog onbekend. Ook de sterke Valentini Grammatikopoulou van Leeuwenbergh zal morgen niet uitkomen omdat zij zich wil kwalificeren voor Rosmalen.

Lexence Zandvoort zal, met uitzondering van Lesley Kerkhove, uitkomen met de vaste opstelling bestaande uit Quirine Lemoine, Danniëlle Harmsen, Chantal Skamlova, Scott Griekspoor en Yannick Mertens.

Uiteraard hopen wij dat komend weekend veel Zandvoort(se) supporters naar het park van Leimonias zullen komen om ons team aan te moedigen.

De wedstrijden beginnen om 12:00 uur.

Adres Leimonias:
Klatteweg 103