Twee nieuwe leden voor recreanten commissie

17 december 2018

De recreanten commissie is verheugd te melden dat voor het nieuwe seizoen de commissie twee nieuwe enthousiaste vrijwilligers heeft gevonden.
De recreanten commissie bestaat nu uit: Robert Smit, Judith Booms, Jennie Kamies, Denise van Pelt en Joyce Möllmann. We heten Jennie Kamies en Denise van Pelt van harte welkom en zullen er samen een mooi seizoen van maken. Hieronder een korte kennismaking met de twee nieuwe leden.

Denise
Ik ben Denise van Pelt, geboren en getogen in Brabant maar sinds december 2016 een mooi optrekje gevonden en daardoor wonend in Zandvoort, samen met mijn vriend Kick en nu het eerste jaar lid van TC Zandvoort. Een gezellige en leuke club waar ik graag mijn steentje bijdraag.
Met mijn expertise vanuit mijn werk als MBO docent bij Sport & Bewegen Amsterdam hoop ik de recreanten commissie te kunnen aanvullen.
Tot ziens op de club!

Jennie
Mijn naam is Jennie Kamies. Ik woon in Zandvoort en ben als enthousiaste recreatietennisser al jaren lid van deze gezellige club. Ik maak graag deel uit van de recreantencommissie die zich inzet om leuke activiteiten voor de leden te bedenken en te realiseren. Hoop dan ook je nog vaak terug te zien op de baan tijdens wedstrijden en/of evenementen.