Toegang clubhuis en coronatoegangsbewijs

24 september 2021


 Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis. Onze club volgt dan ook de maatregelen voor tennisverenigingen zoals opgesteld door de KNLTB (o.b.v. de maatregelen van de overheid). 

Het goede nieuws: we kunnen voorlopig blijven tennissen! Echter, zonder een coronatoegangsbewijs is het niet mogelijk om in het clubhuis zittend en/of staand een hapje/drankje te nuttigen. Een coronatoegangsbewijs wordt uitgegeven bij volledige vaccinatie, een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.  

Onderstaand de belangrijkste maatregelen op een rij.

Coronatoegangsbewijs verplicht

· Voor iedereen van 13 jaar en ouder die in het clubhuis een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend. 

 Coronatoegangsbewijs niet verplicht

 · Voor het gebruik van het terras buiten.

· Voor het bestellen en afhalen van eten en drinken in het clubhuis of de sportkantine en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.

· De toiletten en kleedkamers blijven bereikbaar via het terras langs baan 1. 

 In november bekijkt het kabinet de situatie opnieuw en bepaalt dan welke maatregelen nog nodig zijn. Meer informatie is te vinden op de site van de overheid

Nieuwscategorieën