Tennispark is vanaf 1 nov 2022 gesloten

31 oktober 2022

Beste Tennisvrienden van Tennispark De Glee en leden van TC Zandvoort!

Wat hebben we een mooi en vol seizoen gehad, met een paar prachtige laatste weken als toegift. Van 26 maart tot 31 oktober was het een aaneenschakeling van hoogtepunten, maar nu (vanaf 1 november 2022) is ons prachtige park gesloten, tot de opening in het voorjaar van 2023.

Het TC Zandvoort Bestuur dankt iedereen die heeft meegewerkt aan een geweldig seizoen! Dat zijn er te veel om te vermelden en dat gaan we ook niet doen, maar om er toch een paar te noemen: Cees, Edgar, Harro, Leonie, Joyce, Myriam, Klaas, de TC, de RC, de JC, de Sponsorcommissie, Andrea, Max, Hans, Dick en alle dames en heren die hun bijdrage aan onze club op de voor- en achtergrond hebben geleverd:

Dank, en nogmaals dank. Sommigen worden betaald, en anderen niet: op De Glee is iedereen sowieso onbetaalbaar.

Tot in maart, we houden jullie op de hoogte!

TC Zandvoort Bestuur

Su Yin, Martine, Peter, Ronald, Luc en Thijs