Tennis Intensief weer helemaal terug

24 juni 2020


Tennis Intensief is een begrip bij TC Zandvoort. Het woord zegt het al: twee uur intensief trainen met de trainers Andrea, Max, Hans en Dick. Alle slagen worden doorgenomen; forehand, backhand, volley, service en spelsituaties.  

Dit jaar organiseren wij Tennis Intensief op vrijdag 3 juli en 10 juli van 19.30-21.30 uur. De kosten bedragen €25 per keer (inclusief drankje) en er zijn maximaal 24 deelnemers per keer.  

Schrijf snel in via [email protected] met naam, telefoon nr. en de dag dat u mee wilt doen. Tennis Intensief is altijd een succes gebleken dus wacht niet te lang met inschrijven. Vol is vol!  

Harro serveert tijdens de Tennis Intensief-avonden speciaal een gezonde maaltijd vanaf 18.00 uur (graag reserveren).

Tennis Clinics

Tennisschool Zandvoort organiseert in samenwerking met Harro diverse tennis clinics voor bedrijven, relaties en families. Ook het organiseren van toernooitjes voor uw bedrijf behoren tot de mogelijkheden. Verder is het mogelijk topspelers uit te nodigen om mee te doen met de clinic, een demonstratiewedstrijd te spelen of een lezing te houden.

De tennisschool zorgt voor rackets, ballen en andere hulpmiddelen die nodig zijn. In samenwerking met de horeca kunnen we uw clinic afsluiten met een lunch, bbq, buffet of zelfs met een heerlijke a la carte maaltijd.

Harro of Dick (van de tennisschool) vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Nieuwscategorieën