TC Zandvoort clubkleding geleverd door Q TENNIS

17 december 2018


Ook 2019 belooft een prachtig tennisjaar te worden voor onze fantastische tennisclub. Met naar verwachting weer veel teams die namens TC Zandvoort uit zullen komen in de diverse KNLTB competities. Van Eredivisie tot World Tour Tennis kids en de play-offs van de Eredivisie die op ons park gehouden zullen worden, is het een mooi moment voor nieuwe,  onderscheidende en herkenbare TC Zandvoort tennis-look voor alle leden. 
 
Begin februari 2019 introduceert het Bestuur de TC Zandvoort Clubkledinglijn, powered by Q TENNIS! 
Na zorgvuldig onderzoek en onderhandeling is er gekozen voor het merk Quick dat sinds een paar jaar met het label Q TENNIS de tennismarkt aan het veroveren is. Q TENNIS gaat kwalitatief goede kleding leveren tegen een forse korting waar alle leden van kunnen profiteren!
Het betreft een meerjarige collectie die zal bestaan uit een aantal basis items in diverse kleuren voorzien van het vernieuwde TC Zandvoort logo. 
 

De clubkleding is voor alle leden van TC Zandvoort beschikbaar tegen hoge korting, ook als je geen competitie speelt.    
Verder geldt het volgende beleid:
·      Alle jeugdcompetitiespelers (incl. World Tour) vertegenwoordigen de club in clubkleding.  Minimaal aan te schaffen: jack en shirt (verwachte eigen bijdrage rond de E40 en bij aanschaf hele pakket (broekje/rokje en lange broek) E75))
·      Alle competitiespelers van de zondagteams vertegenwoordigen de club in clubkleding.  Minimaal aan te schaffen: jack en shirt (verwachte eigen bijdrage rond de E50 en bij aanschaf hele pakket (broekje/rokje en lange broek) E90))
 

We hopen dat de overige competitieteams ook voor de nieuwe clubkleding zullen kiezen en moedigen zo veel mogelijk leden aan deze ook te bestellen! 
 
In januari zullen er een aantal try & buy-sessies georganiseerd worden waar alle kleding gepast en besteld kan worden, hierover volgt begin januari meer informatie via de mail.
De kleding zal aan het begin van het seizoen worden uitgeleverd, in ieder geval voor de eerste speeldag van de voorjaarscompetitie. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 573 7577

Tennispark de Glee

Kennemerweg 79
2042 XT Zandvoort