Schrijf nu in voor de Voorjaarscompetitie

05 december 2021


Tijdens de pandemie kijken we als Technische Commissie uitsluitend vooruit. De club groeit namelijk gewoon door. We hebben meer leden en die staan nu al te trappelen om te tennissen. De Technische Commissie coördineert samen met de Jeugdcommissie en de Tennisschool de competities op onze prachtige club. En alhoewel het seizoen nog niet heel lang geleden is geëindigd vragen we de leden nu al om in actie te komen. De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie is namelijk vanaf vandaag opgesteld op onze website.  

Competitie spelen is populair op de club. We hebben inmiddels een grote groep spelers van meer dan 160 leden die jaarlijks meedoen aan de verschillende competities. Om mee te doen is een team van 4 mensen nodig die je vervolgens inschrijft op het online forumlier.  

Inschrijven kan tot woensdag 5 januari 2022. Alle inschrijvingen worden vervolgens beoordeeld en we zorgen dat iedereen in de juiste klasse terecht komt. Gezien de populariteit van de competitie kan het gebeuren dat te veel teams zich inschrijven. We hopen echter dat er voor elk team plek is. 

 Kijk hier voor een overzicht van de competities 

aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2022-noord-holland.pdf

Nieuwscategorieën