REMINDER: 9 & 11 september Eredivisie Gemengd op TC Zandvoort

07 september 2021


9 & 11 september Lexence Zandvoort 1 in actie  

Het is zover, eindelijk weer Eredivisie op de club! Na winst gisteren op Schoonderbeek Bouw ALTA 1 in de derde speelronde, heeft Lexence Zandvoort 1 de winning mood te pakken.

Tallon Griekspoor zal voor het eerst dit jaar zijn opwachting maken na zijn terugkeer uit New York. Hij speelde in de US Open waar hij in de tweede ronde verloor van de nr. 1 van de wereld Novak Djokovic. Verder zijn wederom Lesley Pattinama-Kerkhove en Arianne Hartono van de partij bij de dames, met Jesper de Jong als nieuwkomer binnen het team.  

Steun het Lexence Zandvoort Eredivisie team op:  

  • Donderdag 9 september 12:00 uur: Lexence Zandvoort 1 - Leimonias FDJ Advocaten 1

  • Zaterdag 11 september 12:00 uur: Lexence Zandvoort 1 - Berkenrode 1    

Meer informatie over de KNLTB Eredivisie Gemengd    

Praktische informatie i.v.m. COVID  

  • Het clubhuis en het terras mogen open van 6.00 ’s ochtends tot middernacht. Uiteraard gelden hierbij de horecaregels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand (tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden).   

  • Toeschouwers bij trainingen en wedstrijden zijn welkom bij sportactiviteiten, mits iedereen een vaste zitplaats heeft en op 1.5 meter afstand van elkaar zit. Als de concrete situatie een vaste zitplaats niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek (met in achtneming van 1,5 meter afstand) toegestaan. 

Nieuwscategorieën