Racketavond – Donderdagavond 18.30-21.30 uur

05 maart 2019

Het seizoen staat voor de deur, donderdag 4 april start de racketavond weer.

Het team van indelers is elke donderdag van 18.30-21.30 uur beschikbaar om de partijen in te delen.

De indelers zijn te vinden bij mooi weer op het terras bij baan 1 en bij minder weer aan de stamtafel in het clubhuis.
De racketavond is voor iedereen vanaf 17 jaar en voor elk niveau.

Kom eens langs en ervaar hoe deze avond verloopt.

Het is een mooie manier om leden te leren kennen en leuke partijen te tennissen.
Een goede gelegenheid om je vrienden uit te nodigen om ook eens mee te spelen tijdens deze avonden.

Er worden elk half uur dubbels/mix partijen gespeeld.
Je kunt op elk moment van de avond binnen lopen, ook na 20.00 uur.
Aanmelden van tevoren hoeft niet.
Lever je pasje in bij de indelers en je wordt de volgende ronde ingedeeld.
Op de tafel zie je op welke baan en met wie je speelt.
Wil je na een aantal partijen niet verder spelen keer dan je pasje om; je wordt niet meer ingedeeld voor de volgende ronde.

Wil je een avond helpen met indelen, kom langs of meld je aan bij de indelers of via de mail: [email protected]

De racketavonden zullen tot eind oktober plaatsvinden, zie de agenda voor de exacte data.

Extra racketavonden: eerste vrijdag van de maand 18.30-21.30 uur
Elke eerste vrijdag van de maand (behalve in juni en september) zal er een extra racketavond worden georganiseerd.

Kom gezellig eten bij Harro voor of na de tennispartijtjes.
Het concept is hetzelfde als op de donderdagracketavond.

We zijn van plan om aan deze avond een thema te koppelen voor wat meer gezelligheid na en/of tijdens het tennissen. Heb je een leuk idee hiervoor laat het ons weten via: [email protected].

Aanmelden voor de extra racketavonden is niet nodig.

Data van deze extra avonden zijn: 5 april, 3 mei, 5 juli, 2 augustus en 4 oktober.

Noteer ze alvast in je agenda!