Pas op! Fraude mail betaling lidmaatschap in omloop

27 november 2018

Bij diverse (tennis)verenigingen in Nederland is melding gemaakt van een fraude mail met betrekking tot de betaling van het lidmaatschap 2019 via iDeal.

De mail ziet er echt uit met logo van de club, maar is opgesteld door fraudeurs en betreft een zogeheten Phishing mail.

Vooralsnog is bij het bestuur niet bekend dat leden van TC Zandvoort ook een dergelijke e-mail hebben ontvangen. Indien u deze e-mail wel ontvangt verwijder hem dan direct en stel het bestuur op de hoogte, zodat zij hier melding van kunnen maken bij de KNLTB en politie. U kunt het bestuur bereiken via [email protected].

TC Zandvoort int de contributie in maart voorafgaand aan de start van het nieuwe buitenseizoen middels automatische incasso. Indien u geen incassomachtiging heeft afgegeven dan ontvangt u een factuur.