Opzeggen? Doe het voor 1 december

19 september 2018

Beste leden,

Het einde van het seizoen komt alweer in zicht en dat is de tijd om na te denken over hoe je tennisleven er volgend jaar uit gaat zien.
Het leukste is natuurlijk lid te blijven!
Maar misschien ga je verhuizen of studeren? Of kies je voor een andere vrijetijdsbesteding?
Speciaal voor jeugdleden LET OP: Als je tussen april en september les hebt gehad, ben je lid van TC-Zandvoort. Als je in 2019 niet meer wilt tennissen op TC-Zandvoort dan moet je het lidmaatschap opzeggen, zoniet dan loopt je lidmaatschap stilzwijgend door.
Geef het OP TIJD ( voor 1 december) door aan het ledenadministratie door een email te sturen aan [email protected], zodat je op tijd afgemeld kan worden voor het komend seizoen. Je krijgt per kerende post een bevestiging.
Dit is voor JOU maar ook voor DE CLUB heel belangrijk i.v.m. het maken van nieuwe teams, aantrekken van trainers etc..
Geef ook aan wanneer het één en ander nog niet duidelijk is, met betrekking tot studie of werk, dan wil de club daar wellicht rekening mee houden.

Beëindiging of wijziging van het type lidmaatschap dient dus vóór 1 december aanstaande te gebeuren. Bij afmeldingen ná 1 december aanstaande brengen we daarom, conform de statuten, de hele contributie in rekening!!
Zijn er vragen, mail dan [email protected]