Opening park op zaterdag 30 maart

05 maart 2019

Het seizoen gaat weer beginnen! Op zaterdag 30 maart is de feestelijke opening van ons park. Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 10.00 uur training competitiespelers.

Vanaf 14.30 Is het bestuur aanwezig en zal de clubkleding in het clubhuis hangen om te passen en te bestellen.

Vanaf 15.30 uur vindt de ontvangst van de nieuwe leden plaats door het bestuur en de verschillende commissies. Daarnaast ontvangen zij informatie over de club.

Na 16.00 uur kunnen de nieuwe leden kennismaken met de trainers Dick Suijk en Hans Schmidt van Tennisschool Zandvoort.

Om 16.30 uur is de feestelijke officiƫle opening. Onder het genot van een glas champagne en hapjes zal de voorzitter het park openen. De vlag zal worden gehesen door het oudste lid van de club, Wim Hellemans

Komt allen.