NIEUW: Topmerk Björn Borg levert clubkleding voor TC Zandvoort 2023

22 juni 2022

Beste TC-zandvoort leden en jeugdleden,

We hebben goed nieuws: we zijn er in geslaagd om vanaf 2023 als enige tennisclub in Nederland de officiële Björn Borg kleding aan te bieden aan onze leden. En de kleding kan door een speciale deal aangeboden worden voor (ongeveer) 50% van de prijs die je in de winkel zou betalen.

Jeugdspelers die volgend jaar competitie spelen, zijn verplicht om in een club shirt te verschijnen (dit mag natuurlijk ook nog het “oude” Quick shirt zijn), maar deze kleding kan en mag door iedereen besteld worden! Wij hopen natuurlijk dat alle senioren die competitie spelen een TC Zandvoort shirt dragen tijdens de competitie!

Zo’n 4 jaar geleden heeft het bestuur van TCZ besloten om clubkleding tegen sterk gereduceerde prijzen aan haar leden te bieden; clubkleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling, je staat eigenlijk al meteen met 1 set voor:-)...

Speel je komend jaar geen competitie? Geen probleem, ook om te trainen of vrij te spelen is het  supermooie kleding voor een topprijs.

LET OP: de bestellingen moeten we al vroeg dit jaar in gang zetten, dit kan daarom tot uiterlijk 20 juli aanstaande.

Goed om te weten:

• In het clubhuis staat een rek met de TCZ collectie (sample maten S voor dames en M voor heren)
  • Op de tafel ligt paskleding in de overige maten (deze kleding kun je dus niet direct daar kopen, maar zijn puur om je maat te bepalen)
  • De kinderkleding is unisex; kleurkeuze is blauw of zwart, met eventueel bijbehorend broekje (er zijn geen rokjes voor meisjes beschikbaar)
  • Op de dames/heren jacks wordt het logo van TC Zandvoort gedrukt
  • Op de achterkant van de kindershirts en op de achterkant van alle hoodies (kinderen en senioren) komt de tekst TC Zandvoort
  • De kleding kan besteld worden tot 20 juli 2022 voor levering februari 2023!!
  • Houd bij het bestellen van kinderrekening dus rekening met de lange levertijd en neem bij twijfel een maatje groter!!
  • Bestelde kleding kan helaas niet geruild worden!

Hoe te bestellen?

• Als je twijfelt over de maat, pas de kleding in het clubhuis
  • Vul op de bestellijst in wat je wilt bestellen
  • Vergeet niet je naam, e-mail en mobiel nummer te noteren!
  • Je kunt gemakkelijk betalen aan de bar met het pinautomaat van de club
  • Het bestelformulier wordt afgetekend voor betaling en ingenomen

In februari 2023 krijgt iedereen een bericht dat de kleding kan worden opgehaald bij MatchPoint23 in Heemstede

Wij wensen iedereen veel tennisplezier in TC Zandvoort clubkleding!