Najaarscompetitie

10 september 2020

Het is zover: de competitie 2020 is begonnen met de eerste wedstrijden van de dinsdagdames en de donderdagdames en -heren. Aankomend weekend is ook de start van de andere competities; zaterdag, zondag en de jeugd.

Na maanden van onzekerheid of is de kogel dus door de kerk: ongeveer 140 tennisliefhebbers gaan 7 weken op rij genieten van competitietennis. Wij hebben er zin in en gaan proberen om iedereen het naar hun zin te maken. Wij gaan tennissen (en winnen) en daarna – met inachtneming van de geldende Coronaregels op de club – borrelen en genieten van de keuken van Harro.

Uiteraard zijn partners, familie en vrienden van harte welkom om de spelende teams aan te moedigen. De supporters geven de club net dat beetje extra steun en sfeer aan onze fantastische club. Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes de komende weken!

Dames en heren: TC Zandvoort!

De Technische Commissie