Melissa Boyden door KNLTB uitgeroepen tot Talent van het Jaar

18 december 2018

Tijdens de Nederlandse Loterij NK Tennis zijn de beste Nederlandse tennissers in het zonnetje gezet. Robin Haase, Kiki Bertens, Demi Schuurs, Diede de Groot en Melissa Boyden ontvingen de Tennisser van het Jaar prijzen uit handen van Jacco Eltingh, Technisch Directeur van de KNLTB.

Eltingh: 'Het gaat goed met het Nederlandse tennis en dat moeten we vieren! We zijn trots op het succes van onze Nederlandse toptennissers, dat inspireert ook alle fans en tennissers in Nederland. We willen daarom ook jaarlijks als KNLTB onze beste tennissers in het zonnetje zetten.'

TC Zandvoort speelster Melissa Boyden is gekozen als het Talent van het Jaar. Dit jaar won ze 46 internationale en 21 nationale singelwedstrijden en 18 internationale en 5 nationale dubbelwedstrijden. Ze kroonde zich tot Nederlands kampioen tot en met 16 jaar, wist de Masters Winter Jeugd Circuit en twee ITF 5 toernooien te winnen. Door deze mooie resultaten is ze de terechte winnares van deze prijs.