Leuke Rood/Oranje/Groen toernooien!

29 april 2018

Doe mee met de Rood/Oranje/Groen toernooien van Tennisschool De Kloek en schrijf in voor onderstaande evenementen.

De volgende toernooien staan op de agenda:

Rood is voor de startende kinderen van 5 t/m 9 jaar. De wedstrijdjes worden gespeeld over de breedte van de tennisbaan. Wie als eerste 7 punten gewonnen heeft, is de winnaar. Gemiddeld duurt een wedstrijdje 5 minuten. Zo kunnen er 4 tot 6 wedstrijdjes gespeeld worden gelijktijdig op de nog veel te grote tennisbaan. Vet cool dus! Als je dit jaar begonnen bent, kan je juist meedoen!

Oranje is de fase voor kinderen van 8 t/m 11 jaar die al iets meer ervaring hebben. Zij spelen over het net op het enkelspel veld. De achterlijn is op 3 kwart van het veld.

Groen is de fase voor kinderen van 10 t/m 12 jaar die al op de hele baan kunnen spelen. Zij spelen met de gele bal met groene stip.

Voor zowel Rood als Oranje geldt: Wedstrijdervaring opdoen en plezier in het spel zijn belangrijker dan winnen of verliezen.
Hierbij ben je uitgenodigd om in te schrijven voor de toernooien Rood en Oranje en groen. De koppelingen om in te schrijven vind je onderaan de mail. Je hoeft natuurlijk niet voor alle toernooien in te schrijven maar hoe vaker je speelt, hoe beter het gaat. Het is wel belangrijk dat je voor ieder toernooi wat je wilt spelen afzonderlijk inschrijft. Als je hebt ingeschreven, ontvang je een dag voor aanvang een mail met het adres van het tennispark en hoe laat je aanwezig dient te zijn.

Voor vragen over de toernooien kan het best per mail contact gezocht worden met Tennisschool De Kloek via [email protected]