KNLTB introduceert nieuwe ledenpas

09 januari 2019

Vanaf dit jaar gaat er het één en ander veranderen omtrent de ledenpas. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijkt de KNLTB of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Op de meerjaren ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement worden daarom aangepast. In deze reglementen, die in januari worden gepubliceerd, zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.

Voor de meerjaren ledenpas geldt dus ook dat de pasfoto twee jaar mee gaat. Het is daarom belangrijk voor leden dat er een actuele pasfoto op deze pas komt te staan. De overgang naar de nieuwe pas is dus hét moment een actuele pasfoto aan te leveren.

Daarom het verzoek om een actuele foto te mailen naar [email protected] onder vermelding van naam en voornaam.