Jeugdclubkampioenschappen

28 april 2021


Ondanks allerlei COVID-restricties, zijn we het seizoen voor de jeugd bij TCZ toch positief gestart! 

Zeker nog een keer het vermelden waard is de nieuwe Jeugdcommissie. TC Zandvoort heeft meer dan 350 jeugdleden (en momenteel een wachtlijst) en het organiseren van evenementen vergt veel tijd en inspanning van vrijwilligers. Karianne, Nicole, Ysanne en Andrea, geweldig dat jullie je willen inspannen voor de club!  

Op zondag 28 maart hebben het seizoen geopend met een gezellige middag met veel wedstrijden. Het was koud, maar het enthousiasme was er niet minder om! Er werd gespeeld in de categorie rood, oranje, groen en geel. Traditioneel gezien volgt op de deze opening de start van de voorjaarscompetitie. Deze is voorlopig uitgesteld tot 1 juni, maar we hopen vanaf deze datum nog een (aangepaste) competitie te kunnen spelen.  

Zondag 25 april zijn de Jeugd Clubkampioenschappen gestart. Met ruim 90 deelnemers en 160 geplande wedstrijden, is het een hele leuke en sportieve invulling van de meivakantie. De wedstrijdtafel staat bij het minibaantje (ouders mogen helaas het park niet op) en hier staat ook een rek met paskleding. Twee jaar geleden heeft het bestuur van TC Zandvoort besloten clubkleding te introduceren, voor de jeugd en de senioren. Tegen sterk gereduceerde prijzen is de kleding van Quick te koop.

Voor jeugd die competitie spelen is het overigens verplicht in deze kleding te spelen! Speel je geen competitie? Ook dan zien we je uiteraard graag in de clubkleding spelen. Neem een kijkje, de bestelformulieren liggen klaar. Meer informatie over de clubkleding is te vinden op de website.  

We hopen op een nog heel mooi en zonnig tennisseizoen. Succes voor diegenen die strijden om de felbegeerde titel!   Sportieve groet van de JC 

Nieuwscategorieën