Inzetrooster voor vrijwilligers

05 maart 2019

Net als de meeste andere verenigingen hebben we niet genoeg vrijwilligers om alle wensen en ideeën uit te voeren. Dat is jammer! Daarom starten we dit jaar met het gebruik van ‘Inzetrooster’.

Via dit rooster kunnen leden zich eenvoudig inschrijven voor diverse activiteiten. Op korte termijn ontvangen alle leden een mail met het verzoek tot inschrijving.

Bij de jeugd zoeken we ouders van jeugdleden of seniorleden die het leuk vinden om de jeugdcommissie te versterken. Daarnaast zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een evenement te coördineren, zoals de jeugddag, het ouder-kindtoernooi en de clubkampioenschappen. Zonder hulp kunnen de clubkampioenschappen niet doorgaan, dat zou zonde zijn!

Vind je het leuk om een steentje bij te dragen? Neem dan contact op met de jeugdcommissie via [email protected]