Een woord van de voorzitter

08 juli 2019


Wat een prachtig seizoen hebben we tot dusver. En hoewel het seizoen nog lang niet is afgelopen zijn er al een aantal absolute highlights waar ik graag even met jullie op terugblik. Zo zijn er zijn dit jaar maar liefst 8 seniorenteams en 3 jeugdteams kampioen geworden. En dat veelal in de prachtige nieuwe cluboutfits van Quick die aan het begin van het seizoen voor de leden tegen een bescheiden vergoeding beschikbaar zijn gemaakt.    

Op 7 juni, voorafgaand aan het Eredivisie play-off weekend, vond het Diner Dansant plaats. Een fantastisch feest waarbij al mensen op de tafels stonden te dansen nog voordat het voorgerecht was uitgeserveerd. En die zijn eigenlijk de hele avond niet meer van de tafels afgekomen. Dit had alles te maken met een keur aan verassende acts waarmee de leden zijn vermaakt, van hoempapa band tot, jawel, Luna. Een feestelijke start van het weekend wat uiteindelijk een sportieve topprestatie als apotheose zou opleveren.

Onder een stralende blauwe hemel met afgeladen tribunes, werd voor het eerst in de geschiedenis van onze fijne club zijn we kampioen Eredivisie Gemengd op ons eigen park! Backt to back kampioenschappen met een fantastisch team onder begeleiding van een ervaren en geweldige coaching staff. De ontlading en het spontane feest dat daarna losbrak is iets wat ik, en ik denk velen met mij, nooit meer zullen vergeten. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen dit te verwezenlijken. Volgend jaar weer! 

Dan wil ik graag nog kort met jullie vooruitblikken want er zit nog meer in het vat. Zo kunnen we uitkijken naar de Clubkampioenschappen van 30 augustus t/m 9 september (hierover meer verderop in de nieuwsbrief) en het open toernooi (10 t/m 18 augustus); schrijft u allen in! Daarnaast zijn we met het bestuur druk bezig om, met de hulp van de gemeente, de al zo lang door ons begeerde tennishal in Zandvoort te realiseren. De plannen daarvoor zijn op het moment al dusdanig concreet dat wij op korte termijn een stichting in het leven zullen roepen. Deze stichting staat los van de vereniging en zal uiteindelijk, als risicodragende partij, de eigenaar van de hal worden en tevens verantwoordelijk zijn voor de exploitatie daarvan. Tijdens de komende ALV vertellen we jullie graag meer over dit onderwerp.  

Rest mij nog iedereen een fijne zomer toe te wensen en hopelijk snel tot ziens op de club!

Nieuwscategorieën