Clubnieuws nu via ClubApp en website

10 juni 2020

De voordelen van de ClubApp zijn inmiddels duidelijk. Het is makkelijk voor leden om de beschikbaarheid van de banen te bekijken en vervolgens een baan te reserveren. De ClubApp heeft ook andere functionaliteiten die erg nuttig zijn.

Twee functionaliteiten die wij bij jullie onder de aandacht willen brengen zijn het bekijken van het laatste clubnieuws en de ‘Agenda’ (een overzicht van de clubactiviteiten). Om leden sneller te informeren wordt het laatste clubnieuws altijd gemeld via de ClubApp. Ook een actueel overzicht van de activiteiten is terug te vinden in de ‘Agenda’ van de ClubApp.

Uiteraard blijven jullie de reguliere maandelijkse nieuwsbrief ontvangen en wordt onze website ook voorzien van het laatste nieuws.

Om meldingen te ontvangen is het van belang om ‘push-notificaties’ aan te zetten in de ClubApp.

Stap 1: Zorg dat de meest recente versie van de ClubApp geïnstalleerd is op de telefoon

Stap 2: Klik op ‘Meer’ onderaan de app waarna een nieuw scherm opent met profielfoto

Stap 3: Klik op ‘App instellingen’ en het scherm ‘Push-notificaties’ opent

Stap 4: Schuif onder ‘Nieuws’ en ‘Clubevenementen’ de knop naar rechts (verandert naar oranje)