Clubkleding TC Zandvoort 2021

22 maart 2021

In het seizoen 2019 heeft het bestuur met heel veel succes clubkleding in het leven geroepen. Competitiespelers zijn verplicht om in deze kleding te spelen! De kleding is voor alle leden van TC Zandvoort beschikbaar.

Er is gekozen voor het merk Quick en ook dit jaar kunnen we Quick weer aanbieden aan de leden met een korting op de adviesprijs van maar liefst 60%!

Qua “look-and-feel” is de lijn hetzelfde gebleven:

• Voor de jeugdmaten zijn er geen veranderingen
  • Er is voor de heren en dames een nieuw model trainingspak; voor beiden zwart en voor de dames is het vest aan 2 kanten te dragen (de oude modellen zijn voor de liefhebbers ook nog te koop)
  • Naast het koningsblauwe shirt voor de heren is er nu ook een grijs blauwe variant, dit geldt ook voor het topje voor de dames
  • Voor de heren is er nu ook een wit broekje te bestellen en voor de dames een wit rokje rokje (naast de kleuren zwart, blauw en creme wit)
  • Op de website staat bij Foto's een album met voorbeelden van de clubkleding.
  • Klik hier voor een overzicht van de Clubkleding TC Zandvoort 2021.

De kleding kan op 2 manieren worden besteld:

• Voor diegenen die hun maat al weten of het niet nodig vinden om te passen: een email sturen naar [email protected] met vermelding van naam, telefoonnummer en per artikel: artikelnummer, kleur(nummer), maat en aantal.
  • Door te passen bij de winkel MATCHPOINT23, Jan van Goyenstraat 14 in Heemstede (06-24174296)

Wegens de corona regels moet voor het passen van de kleding eerst een winkel afspraak gemaakt worden op www.matchpoint23.nl. Matchpoint23 verkoopt naast de clubkleding van TC Zandvoort ook nog items Quick die niet onder de korting vallen. Verder kun je hier ook terecht voor een breed assortiment aan rackets en tennisschoenen, inclusief een goed advies!

De bestelde kleding (in de winkel of via email) zal worden bedrukt met het nieuwe TC Zandvoort jubileumlogo en kan worden opgehaald in de winkel. Het ophalen volgens afspraak of na ontvangen bericht.