Clubkampioenschappen groot succes!

10 september 2020


Van zaterdag 29 augustus t/m zondag 6 september werden de Clubkampioenschappen (CKS) gehouden. Mooi wedstrijden, regen, zon, onbeperkt sliptong en vooral heel veel gezelligheid! Onderstaand een korte terugblik namens de Wedstijdcommissie.   Z

ondagavond 6 september 2020 20.30 uur…  

De Clubkampioenschappen zitten erop. Wij dachten op voorhand: “Hopelijk schrijven er voldoende mensen in en wordt het een gezellige week!”. Hier is zeker gehoor aangegeven gezien de meer dan 200 deelnemers waardoor we de hele week aardig wat wedstrijden konden plannen.

Het aanvangsweekend viel bijna in het water…sponzen, sponzen en nog eens sponzen. En aan het begin van de week was het niet veel anders. Het sponzen van de banen werd een nieuwe hobby, maar gelukkig konden er tussen de buien door voldoende wedstrijden gespeeld worden. De partijen waren spannend, intensief met hier en daar wat “marathonpartijen”. De langste partij van het toernooi werd op de finale dag gespeeld: damesdubbel. Benieuwd wie dit waren? Vraag het maar een keertje na...  

Het was ook heel gezellig op het park mede dankzij de goede verzorging gedurende de week van Harro en zijn team. Als vanouds was de Sliptongavond het pronkstuk van de week en het voornemen is om dit volgend jaar weer voort te zetten. Elke avond was het gezellig en waren er mensen op de club. Hopelijk kunnen we volgend jaar de Clubkampioenschappen in een wat minder afgeslankte vorm organiseren met meer activiteiten.  

Hartelijk dank aan alle deelnemers en supporters! Graag tot volgend jaar en voor de prijswinnaars: zorg dat je jouw titel behoudt!

Nieuwscategorieën