Clubkampioenen 2019

11 september 2019

De zon schitterde regelmatig door afwezigheid maar dat mocht de pret niet drukken. Het was hier en daar puzzelen voor Edgar en gelukkig heeft hij de wedstrijden allemaal kunnen plannen met een zonnige laatste zondag als kers op de taart.

De avondactiviteiten zijn uiteraard ook een zeer belangrijk onderdeel van de CKS. De kreeft- en sliptongavond georganiseerd door Harro trok meer dan 65 gasten naar de Glee, een geweldige pub quiz met Paul, Noud en Jules als heuse quizmasters en een heerlijke wijnproeverij mogelijk gemaakt door onze eigen Wijn Warrior en Frans. Allemaal voor herhaling vatbaar in 2020!

Hartelijk dank aan Joyce, Judith, Wendy, Jennie, Maria, Jacqueline, René, Andrea, Hans, Dick, Marieke en Harro en zijn team voor een fantastische week. En, last but not least, een groot applaus voor alle deelnemers en winnaars.

Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!