Aanvang competitie

08 april 2019


Op zaterdag 6 april startte de voorjaarscompetitie. In de loop van de week starten vervolgens alle competities. 

De banen op de Glee liggen er fantastisch bij. Dat was vorig jaar wel anders toen het nog onder nul was rond deze tijd. We starten dit jaar met 44 teams op de zaterdag, de zondag, de dinsdag en de donderdag! Afgelopen zaterdag 30 maart was er op de club een training met ongeveer alle competitiespelers. Er waren 138 mensen op het park! Dat is een ongelooflijk aantal. 
Dit geeft aan dat tennis leeft in de duinen van Zandvoort. Onze prachtige club is aan het groeien. En logisch dat mensen in wedstrijdverband willen tennissen. Wij als Technische Commissie kunnen alleen maar trots zijn dat zoveel mensen een plek hebben gevonden waar ze hun favoriete hobby kunnen uitoefenen. 

Maar kom vooral ook kijken. We spelen op dit moment op het hoogste niveau van Nederland. Dit geldt voor de zaterdag, de zondag, de dinsdag en de donderdag. En dan moet de Eredivisie nog beginnen! We verdedigen dit jaar de landstitel op onze eigen banen! 

Dus je kan hier gratis naar toptennis kijken. En met onze Harro in de keuken eet je hier als een God in Frankrijk en dat voor een hele schappelijke prijs. 

Succes allemaal dit jaar. Met de nieuwe clubkleding vragen wij jullie om de eer van onze club te verdedigen. En kom allemaal na jullie (uit)wedstrijden terug naar de club! We willen verhalen horen en ook in het tennis hebben we zoiets als een derde helft. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 573 7577

Tennispark de Glee

Kennemerweg 79
2042 XT Zandvoort