Aanmelden Voorjaarscompetitie 2019 kan nog tot 20 december

24 november 2018


Het seizoen is pas net afgesloten en de voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn alweer in volle gang. Na wederom een succesvol competitiejaar voor de TC Zandvoort is het nu weer mogelijk om je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2019.
 
Het opgeven voor de voorjaarscompetitie kan tot en met donderdag 20 december 2018 via de volgende link https://www.tc-zandvoort.nl/aanmeldingsformulier_competitie_team
 
Competitie spelen is leuk! Er zijn competitieteams op de zat / zon / di / do / vrij overdag maar ook in de avond. Keuze genoeg! Het park biedt op dit moment mogelijkheden voor de hoogste spelers (Eredivisie) in Nederland, maar ook voor beginnende tennissers (8/9 competitie).
 
We zien jullie graag in ons clubhuis waar mensen al sinds de jaren ’60 warm worden ontvangen in een ambiance van tennis, de omgeving en de mensen en waar je ook nog eens een heerlijke maaltijd krijgt voorgeschoteld.
 
Inschrijven voor de competitie betekent dat je als team met voldoende mensen moet zijn om in te schrijven. En daar zijn kosten aan verbonden in de vorm van een teambijdrage van Euro 65,-. Mocht dit niet lukken om genoeg mensen op de been te krijgen dan kan de TC jullie op weg helpen om mensen te benaderen.
 
TC Zandvoort beschikt over 9 tennisbanen en dit betekent dat er ook een plafond is voor het aantal inschrijvingen. Als we alle inschrijvingen binnen hebben zullen we in de laatste 2 weken van december met de Technische Commissie voor Jeugd en Senioren en de Tennisschool bepalen of er voldoende plek is voor alle teams.
 
In het geval dat er teveel teams zijn zullen we een keuze gaan maken waarbij bestaande teams voorrang krijgen.
 
Zorg dus dat je je inschrijft via de link op onze website.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 573 7577

Tennispark de Glee

Kennemerweg 79
2042 XT Zandvoort