Corona protocol

Protocol vanaf 1 juli 2020

Algemene regels:

• Alle RIVM-richtlijnen blijven van kracht
  • Vrijspelen in enkelspel en dubbelspel, zowel voor senior- als jeugdleden
  • Maximaal 4 personen per baan
  • Vrijspelen is alleen mogelijk op basis van online reserveren via de KNLTB Club App (download via de Apple App Store of Google Play).
  • De actuele beschikbaarheid van de banen is te raadplegen in de KNLTB ClubApp. Er is altijd minimaal 1 baan beschikbaar voor vrijspelen m.u.v. woensdagmiddag.
  • Maximale speelduur is 1 uur; 2 uur achter elkaar reserveren is niet toegestaan.
  • Reserveren kan een dag vóór de speeldag
  • Voor het gebruik van het terras en clubhuis gelden speciale regels, zie eten en drinken
  • Introducés zijn welkom. Voor het introductiereglement verwijzen wij naar reglement. In afwijking van het reglement worden introducés niet via de bar maar via het digitale afhangbord aangemeld. Aanmelding is verplicht.
  • Kleedkamers zijn open.
  • Let op de looproutes naar de banen, op het terras en in het clubhuis. Stap niet vanaf de baan het terras op.
  • Alle evenementen in de maand juni zijn afgelast m.u.v. de racketavond en –ochtend. Over evenementen die plaatsvinden na 1 juli wordt via de ClubApp en de website gecommuniceerd.
  • TC Zandvoort riskeert hoge boetes als de richtlijnen niet worden gevolgd. Deze boetes worden uiteraard verhaald op leden die zich niet houden aan de richtlijnen.

Baan reserveren volgens afschrijfreglement

• Lees hier het afschrijfregelement.

Wie mogen niet tennissen?

• Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact;

Corona aanspreekpunt:

Cees Faber (voorzitter TC Zandvoort)
Mail naar: [email protected]

Bij eventuele aanpassingen in de algemene regels worden leden via een nieuwsbrief, de website TC Zandvoort en/of via de KNLTB Club App geïnformeerd.

De
Aanvullende Richtlijnen Verantwoord Tennissen en Padellen zoals opgesteld door de KNLTB worden gevolgd en dienen als basis voor het protocol van TC Zandvoort.