Eredivisie 2017

Over de de Play offs

Dit is het finaleweekend van de hoogste nationale tenniscompetitie voor gemengde clubteams.  Op de zaterdag strijden de 4 beste teams uit de reguliere competitie om een plaats in de finale, die dan op de zondag zal plaatsvinden. De play-offs worden in 2017 gehouden bij HLTC Leimonias, Klatteweg 103, 2597 KA Den Haag

Over de eredivisie
De spelers die deelnemen aan deze competitie zijn nationale en internationale professionals die zich kunnen meten met de wereldtop. Het eerste gemengde team (KNLTB Landelijk) van Tennisclub Zandvoort speelt al vele jaren op het hoogste niveau competitie. In 2015 is Tennisclub Zandvoort landskampioen geworden, in 2016 en 2014 werd TC Zandvoort 2e. Het is ontzettend leuk om een keer te komen kijken. Het is een kans om van dichtbij tennis op topniveau te kunnen zien. Bovendien is de toegang gratis. De eredivisie KNLTB landelijk volgt een ander schema t.o.v. overige competities, dit om het mogelijk te maken dat juist ook  de nationale en internationale professionals kunnen deelnemen aan de eredivisie.

Eredivisie Gemengd 2016

Lees het laatste nieuws over de eredivisie op KNLTB.nl/eredivisie

Bekijk de uitslagen en standen, of lees kranteartikelen over de eredivisie (of andere zaken m.b.t.) TC Zandvoort.

Volg ook twitter/@tczandvoort en/of Facebook/tczandvoort voor het laatste nieuws over de eredivisie, of om andere berichten over TC Zandvoort te zien.

Uitslagen / standen / actueel op teletekst 656 of 657 (zodra van toepassing)

Berichten over de eredivisie: