tczandvoort

Tennisclub Zandvoort – De mooiste club in de regio voor recreatie-, top- en jeugdtennis

TC Zandvoort beschikt over 9 gravelbanen. Het is een gezellige club met een prachtige ligging in de duinen. Een club waar recreatie-, top- en jeugdtennis bij elkaar komen.

Lid worden

Iedereen is van harte welkom om lid te worden van TC Zandvoort. Lid worden kan eenvoudig door: het invullen van het aanmeldformulier of een email te sturen naar *protected email*. Vermeld duidelijk: Naam, Adres, Telefoon, Geboortedatum en Emailadres.   Na aanmelden krijg je bericht van de ledenadministratie. Bij inschrijving dient een machtiging getekend te worden voor een …

Bekijk pagina »

Adreswijziging

Alle wijzigingen in Naam, Adres, Telefoonnummer (vast en/of mobiel) en Emailadres (of andere te wijzigen/corrigeren gegevens) graag doorgeven aan de ledenadministratie *protected email*. Je kan ook het formulier-wijziging-gegevens gebruiken. Verzoek om wijzigingen niet rechtstreeks te sturen aan de KNLTB. De ledenadministratie zal de wijzigingen doorgeven aan de KNLTB en ook veranderen in onze eigen ledenadministratie.

Bekijk pagina »